Energy Cafè u Gradu Splitu

From MyWiki
Jump to: navigation, search

Lokacija: Gradska uprava Grada Splita, Obala kneza Branimira 17 u Splitu Energy Café kao projektna aktivnost započela je 28. studenog 2016. godine i dalje traje.

Pristup Energy Cafèa u Splitu temelji se na sljedećim ciljevima:

  1. Podizanje svijesti o postignućima i rezultatima projekta, povećanje znanja o energetskoj učinkovitosti i promjenama u odnosu na isto.
  2. Promocija CitiEnGov projekta i drugih relevantnih projekata u provedbi u Gradu Splitu za različite zainteresirane strane i ciljne skupine s različitim ciljevima: poboljšati znanje o energetskim pitanjima i obučiti građane o održivim i energetski učinkovitim rješenjima.
  3. Podržati Energetski ured Grada Splita u pružanju informacija građanima o energiji, uključujući poticaje, uštede energije i rješenja za energetsku učinkovitost.
  4. Promicanje poticaja za korištenje energetske učinkovitosti.

Rad Energy Cafèa baziran je na korištenju modernog interaktivnog displeja u predvorju gradske uprave i dostupan je građanima i djelatnicima svakim radnim danom u vremenu od 8 do 15 sati. Od početka rada kroz Energy Café prošlo je preko 1500 građana i više institucija kao što su: Grad Split, Splitsko-dalmatinska županija, Splitsko sveučilište, Osnovne škole Grada Splita, regionalni i lokalni mediji i razne tvrtke.

Croazia1.jpg Croazia2.jpg

Link

http://www.split.hr/Default.aspx?art=8498&sec=2367